Sponsorer

CVR-nr. 34793425 Bank konto nr. 2279 0716 861 562

Tak til Sponsorer

I forbindelse med at drive en forening som normalt ikke har andre indtægter end det som kommer ind via medlemernes kontigent, er det rigtigt dejligt at have mulighed for at modtage bidrag til foreningens formål fra forskellige fonde, firmaer og kommuner.

 

På denne måde giver det en vis frihed til at kunne lave nogle arrangementer lidt ud over det almindelige og til gavn og glæde for både klubbens medlemmere men også for de mange kunstinteresserede borgere i vores kommuner.

 

Sponsorpenge anvendes på grafiker, annoncering, plakater etc. da vores forenings arrangementer kræver stor omtale for at synliggøre os og dermed tiltrække publikum. vores store ønske er at få råd til en form for banner og vejvisere der kan synliggøre ruten til de enkelte kunstnere i vores forening.

 

Vi vil gerne give vores sponsorer valuta for pengene... vi kan bla tilbyde annonce her på hjemmesiden, omtale på facebook, annonce i vores årlige kunstrunde brochure. Vores kunstnere deler gerne postkort eller lign. ud på kunstrundedagene som henviser til kunstkagen hos bageren, kunstplatten på den lokale cafe etc.

 

Bliv medlem

Er du aktiv kunstner?

Bor du eller udstiller du i Ballerup, Furesø eller Egedal kommune? Har du lyst til at være med i vores kunstrunde? Har du lyst til at deltage i et netværk med andre kunstnere, så læs mere her på siden

 

Nyhedsbrev »

Tilmeld dig - klik her