Allan Hytholm

CVR-nr. 34793425 Bank konto nr. 2279 0716 861 562

 

www.hytholmkeramik.dk

 

Allan Hytholm

Skenkelsøvej 30, Skenkelsø,

3650 Ølstykke

 

E-mail:kunst@hytholmkeramik.dk

 

Tlf. 4717 8514

 

Allan Hytholm har en omfattende uddannelse indenfor keramik bag sig. Han blev uddannet på Den Kongelige Porcelænsfabriks udviklingsafdeling i tiden 1962-1967 hvor han fik sølvmedalje for sit afgangsprojekt.

 

Allan har haft eget værksted siden 1972. Det er i dag et stort og velfungerende værksted og galleri smukt beliggende i det naturskønne Skenkelsø ved Ølstykke. Allan Hytholm har fra 1972 levet professionelt af sin kunst.

 

Allan Hytholm arbejder i både stentøj og lertøj. Han har lavet flere udsmykningsopgaver i ind-og udland, erhvervspriser, kirkeudsmykning og utallige unika arbejder . Det meste af salget foregår i dag fra Allans keramiske galleri i Skenkelsø. Derudover afholder han udstillinger i kunstforeninger, firmaer og gallerier.

 

Lige for tiden arbejder Allan også med skulpturer i stentøj. Disse skal fremvises i den store have/park som han har i forbindelse med sit galleri i Skenkelsø

 

 

Bliv medlem

Er du aktiv kunstner?

Bor du eller udstiller du i Ballerup, Furesø eller Egedal kommune? Har du lyst til at være med i vores kunstrunde? Har du lyst til at deltage i et netværk med andre kunstnere, så læs mere her på siden

 

Nyhedsbrev »

Tilmeld dig - klik her