BAKAOS

CVR-nr. 34793425 Bank konto nr. 2279 0716 861 562

 

www.bakaos.dk

 

Facebookside: Art by Bakaos

 

BAKAOS

Ny Vestergårdsvej 8

3500 Værløse

 

E-mail:info@bakaos.dk

 

 

 

BAKAOS - Unik doodle-kunst

 

Med sin genkendelige streg, har BAKAOS gjort bemærket med en ny og anderledes stil, hvor den samme grundfigur går igen i mange finurlige afskygninger. Billederne er dragende og bringer beskueren fra én verden på afstand til en anden fantasifuld verden når man går tæt på, med mange små detaljer som man ikke lige opdager ved første øjekast.

 

BAKAOS har siden barnsben haft en livlig fantasi. Hun tegner intuitivt i fri (og imponerende sikker) hånd, direkte på lærredet, stenen, vasen eller hvad hun nu ellers tegner på - uden brug af skitser.

 

BAKAOS har udstillet på anerkendte messer såsom Art Nordic og Hillerød Kunstdage, samt i kunstforeninger, kulturhuse, gallerier med mere, i både ind- og udland.

 

BAKAOS’ fødenavn er Barbara Kaad Ostenfeld. Hun har trådt sine barnesko i Farum, med slider i dag sine tegneredskaber i sit atelier i Værløse.

Bliv medlem

Er du aktiv kunstner?

Bor du eller udstiller du i Ballerup, Furesø eller Egedal kommune? Har du lyst til at være med i vores kunstrunde? Har du lyst til at deltage i et netværk med andre kunstnere, så læs mere her på siden

 

Nyhedsbrev »

Tilmeld dig - klik her