Christina Christiansen

CVR-nr. 34793425 Bank konto nr. 2279 0716 861 562

www: Gallericc.dk

 

www.KreativAkrylmaling.dk

Facebook:

https://www.facebook.com/GalleriCC/

https://www.facebook.com/KreativAkrylmaling/

 

 

Christina Christiansen

Galleri CC

Håndværkervangen 21

3550 Slangerup

 

 

E-mail: cc@gallericc.dk

 

Tlf.: 22 16 22 23

 

Glæde og energi er hvad Billedkunstner Christina Christiansen ønsker at formidle i hendes værker. Abstrakte kvinder og finurlige skæve huse i stærke farver er hun mest kendt for – på dette åbne hus er temaet ”Daring greatly” – et ord kunstneren har valgt for 2018.

Med Daring Greatly som tema har en række abstrakte værker – og helt nye udtryk kommet til verden, som du kan opleve ved at kigge forbi i Slangerup.

 

Har du lyst til at følge optakten hos Christina? Tilmeld dig her (https://shop.christinachristiansen.dk/page/89650)

 

Christina har levet af sin kunst og kreative undervisning siden 2010 på fuld tid. Spørg Christina når du besøger hende om historien om hvordan det lykkedes, hvis du selv drømmer om at tage vilde skridt – temaet er jo ”Daring greatly” – så hold dig ikke tilbage.

Har du en Akrylmaler i maven? Lyst til selv at prøve at male? Så skal du kigge forbi – alle besøgende gæster får et gavekort til online undervisning.

Malerier - Gallericc.dk

Undervisning - KreativAkrylmaling.dk

 

Bliv medlem

Er du aktiv kunstner?

Bor du eller udstiller du i Ballerup, Furesø eller Egedal kommune? Har du lyst til at være med i vores kunstrunde? Har du lyst til at deltage i et netværk med andre kunstnere, så læs mere her på siden

 

Nyhedsbrev »

Tilmeld dig - klik her